ШАМПАНИЕРИ, СТОЙКИ ЗА ШАМПАНИЕРИ, СЪД ЗА ЛЕД,
ЩИПКИ ЗА ЛЕД, ОХЛАДИТЕЛИ ЗА ВИНО, ЛОПАТКИ ЗА ЛЕД
 

 

  Резервни

  Салфетници

 
 

 

 

                               
 

 

 

  Панери

 

Кошнички за сервиране на чипс, Иноксови кофички за сервиране, Канички за мляко,  Мини тенджерки,  Иноксови тигани за презентация, Тавички, Меламинови тиганчета за презентация, Гюмчета

  ОЩЕ ЗА МАСАТА
                                             
                             
Стойка за шампаниара
№18280 64см
 
Стойка за шампаниара
№182173
 
Стойка за шампаниара
№17164 релефна
 
Стойка за шампаниара
№171265 сгъваема
 
№182313
Стойка за шампаниера ЧЕРНА 
 
№11774
Стойка за шампаниера ЧЕРНА 
       
Настолна стойка за шампаниера
№53895 
 
Стойка за шампаниара за маса
№53845
   
 
       
            
№182312
Стойка за шампаниера 63 cm
 
№182310
Шампаниера 22cm
 
№182308  Съд за лед 14cm
№182309  Съд за лед 10cm
 
№182307
Охладител за вино 22 cm 
                                     
                                 
         
Шампаниера
№18234 ф20см   
 
Шампаниера
№17169   
 
Шампаниера
№18234 ф22хh21см
   
 
Шампаниера
№182227 ф22хh21см   
 
Шампаниера
№171263 ф21см
 
№18240
Шампаниера с дръжки 
           
 №191225
Шампаниера Хром 22x19.5см 
 
№171101
Шампаниера РЕЛЕФНА 
 
№171127
Шампаниера Ø22xh21cm 4.8L 
 
№182172
Шампаниера ЧЕРНА 
 
№171319 Иноксова шампаниера с халки 24cm 
№171320 Иноксова шампаниера с халки 20cm
 

 

 

       
Шампаниера купа
№182174 ф40см
 
Шампаниера с двойни стени
№12353 ø39см ø29,5см h18см V≅16л
 
Акрилна шампаниера
№19415 12.5л-ø50/h23см
 
Шампаниера акрилна кристал
№19422 7,6л-ø25/h23см
           
Съд за сервиране на лед
№171230 ø13хh12см
№171229 ø9хh8,5см
№171228 ø7,5хh7см
 
Кофичка  с поставка
№171233 ø13хh13см
№171232 ø9хh10см
№171231 ø7хh8см
 
Кофичка за лед инокс-черен 
№171260 13,5см
№171259 11,0см
№171258  9,5см
 
Кофичка за лед 
№171257 13,5см
№171256 11,0см
№171255  9,5см
  Ледарка инокс
черна
№182178 10,0см
 
Ледарка
№182150 10,0см
             
№18170
Съд за лед с щипка 12см 
 
№118241
 Съд за лед с дръжки ¢11 h:12
 
№144183
Иноксова кофичка за
сервиране 550ml 10xh10cm 
 
№1981885
 Иноксов съд за лед 3L
 
Иноксов съд за лед двустенен капак  
№182153 Ø15xh16cm
№1171261 Ø14xh15cm
 
№171262
 Иноксов съд за лед двустенен Ø14xh15cm 1L ЧЕРЕН
             
Ледарка с щипка
№182170
 
Ледарка стъклена с щипка
№53628 ф12хh13см
 
Ледарка стъклена с щипка
№53588 ф15хh13см
 
Съд за лед стъкло
№32001 ф12хh13см
 
Съд за лед
№15634
 
Съд за лед
№11117
             
Съд за лед-кристал
№19420 2.0л-ø21/h14см
 
Акрилен съд за лед
№19421 2.0л-ø21/h14см
 
Съд за лед акрил-мат
№19401 1.6л-16/h16см
 
Съд за лед акрил-мат
№19418 1.6л-16/h16см
       
         
Охладител за бутилка
№182152 ф12h20см
№184125 ф12h18см
 
Охладител за вино
№182152 1400мл
 
Охладител за вино
№19496 ф12h23см
 
 
№151706Охладител за вино МАТИРАН 
 
 
№182226
Иноксов охладител за вино 12cm ЧЕРЕН  
 
№190172
Охладител за вино за бутилка до Ø10.4см  с 3бр. охладители
 
№1940017
Акрилен съд за лед с капак двустенен 10l ЧЕРЕН 
 
№1940016
Акрилен съд за лед с капак двустенен 10l БЯЛ 
   
№1940027
Съд за лед с капак КРЪГ Ø29xh22cm 10l ЧЕРЕН 
 
  №1940026
 HORECANO-Съд за лед с капак  КРЪГ Ø19xh20cm 4l ЧЕРЕН
 
Съд за лед с капак КВАДРАТ  ЧЕРЕН 
№1950025   25x25xh25cm 10l
№1950024     17x17xh17cm 4l
        
Поликарбонатен съд за лед с капак 
№11940021    1,0л  бял
 
Съд за съхранение на лед
№ххххх 4,0л
№ххххх 2,5л 
 
Съд за съхранение на лед
№ххххх 4,0л
№ххххх 2,5л
         
Щипка за лед
№53197 15см
 
Щипка за лед
№53238 12,5см
 
Щипка за лед
№53180 14,5см
№42411 18,0см
 
Щипка за лед
№16899 16см
 
Щипка за лед
№198641 17,0см
№198640 14,5см
 
Щипка за лед
№191843 15,5см
 
 
 
 
Щипка за лед
поликарбонат
№194198 15см
№194199 23см
 
Поликарбонатна щипка за лед
№194172 15см
№194174 23см
 
Поликарбонатна щипка за лед
№194201 23см
 
Щипка за лед
поликарбонат
№194178 23см
  Лопатки за лед
 
 
 
 
Пластмасова лопатка за ядки, брашно, цаца
№58494    26см
№58490    33см
 
Метална лопатка 
№198546      28см
№59182        26см
№58023        25см
№59181        23см
№58022        20см
№58021        18см
 
Лопатка за ядки
№:53586   24см
 
Лопатка за лед
№:59461   27см
 
Лопатка поликарбонат, за лед, за насипни продукти
№:59106               30см
№:57235               26см
                 
                 

ОЩЕ ЗА МАСАТА

 

 

  Резервни

  Салфетници

 
 

 

 

                               
 

 

 

  Панери

 

Кошнички за сервиране на чипс, Иноксови кофички за сервиране, Канички за мляко,  Мини тенджерки,  Иноксови тигани за презентация, Тавички, Меламинови тиганчета за презентация, Гюмчета

  ШАМПАНИЕРИ, СТОЙКИ ЗА ШАМПАНИЕРИ